Παρών σε ακόμα μια εκδήλωση και συγκεκριμένα το 12ο Health Expo βρέθηκε η εταιρεία μας με το πρόγραμμα ItrustMed το διήμερο 21-22 Μαϊου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" παρουσία πολλών άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

«Μαζί μια αγκαλιά» ήταν ο κεντρικός τίτλος της πολυθεματικής, ανοιχτής προς την κοινωνία δράσης που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας στην κεντρική πλατεία στην πόλη της Λάρισας, για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 09 μέχρι τις 15 Απριλίου.

Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2021 00:00

Manuals

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για χρήση του iTrustMed

Πατώντας εδώ

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 00:00

Συνδυαστικές Πωλήσεις στο Φαρμακείο

Μόλις εκδόθηκε το νέο βιβλίο του φαρμακοποιού ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ με τίτλο ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο σε κάθε φαρμακοποιό αλλά και βοηθό φαρμακοποιού που θέλει να αυξήσει τις γνώσεις που αφορούν φάρμακα – βιταμίνες – συμπληρώματα διατροφής – βότανα

Ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια το εκπαιδευτικο σεμιναριο των εταιρειων Medigene και ΣΒΙΕ που διηρκεσε 5 εβδομαδες και παραλούθησαν βοηθοι και φαρμακοποιοι σε αιθουσες των σχολων ΣΒΙΕ.
Η θεματολογια ηταν τοσο πλουσια που περιελαμβανε ολο το φασμα των δραστηριοτητων ενος φαρμακειου και αυτα που συναντα στην καθημερινη του πρακτικη ενας φαρμακοποιος και ενας βοηθος φαρμακειου.

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 3