Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2021 00:00

Manuals

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για χρήση του iTrustMed

Πατώντας εδώ

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 00:00

Συνδυαστικές Πωλήσεις στο Φαρμακείο

Μόλις εκδόθηκε το νέο βιβλίο του φαρμακοποιού ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ με τίτλο ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο σε κάθε φαρμακοποιό αλλά και βοηθό φαρμακοποιού που θέλει να αυξήσει τις γνώσεις που αφορούν φάρμακα – βιταμίνες – συμπληρώματα διατροφής – βότανα

Ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια το εκπαιδευτικο σεμιναριο των εταιρειων Medigene και ΣΒΙΕ που διηρκεσε 5 εβδομαδες και παραλούθησαν βοηθοι και φαρμακοποιοι σε αιθουσες των σχολων ΣΒΙΕ.
Η θεματολογια ηταν τοσο πλουσια που περιελαμβανε ολο το φασμα των δραστηριοτητων ενος φαρμακειου και αυτα που συναντα στην καθημερινη του πρακτικη ενας φαρμακοποιος και ενας βοηθος φαρμακειου.

Με μεγάλη προσέλευση των μελών των Green Pharmacies πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εταιρίας MEDIGENE εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορούσε τη χρήση της εφαρμογής Itrustmed.H διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 3 ώρες και αναλύθηκαν όλες οι πτυχές του προγράμματος που αφορούσαν:

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 00:00

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MEDIGENE – ITRUSTMED – ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Η εταιρεία MEDIGENE και τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας εκπαιδευτικού περιεχομένου που θα αφορά τον φαρμακευτικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η εκπαίδευση των Βοηθών φαρμακείου της πρωτοπόρου ΣΒΙΕ, θα περιλαμβάνει θεωρητική εξειδίκευση και πρακτική εξάσκηση σε θέματα εφαρμοσμένης πληροφορικής. Οι Βοηθοί φαρμακείου της ΣΒΙΕ θα μελετούν και θα χειρίζονται το πρόγραμμα ITRUSTMED, που αναπτύσσει η εταιρεία MEDIGENE, που ασχολείται αποκλειστικά με Ιατροφαρμακευτικό Λογισμικό.

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 3